Vi søger nye kollegaer

Artiklen er ikke længere aktuel


Nyheder Feb 22, 2023

Lemvig Vands kontorer er placeret i Klimatorium på Østhavnen i Lemvig. I Lemvig Vand arbejder vi innovativt med vores opgaver - gennem samarbejder faciliteret i Klimatorium, hvor vi kan præge udviklingen inden for klima, miljø, vand og spildevand.

Derfor har vi behov for nye medarbejdere der har interesse i at deltage i opgaver, med fokus på innovation og bæredygtige løsninger i vandsektoren.

Vi søger en projektmedarbejder samt en medarbejder i driften med håndværksmæssig baggrund.

Stillingsbeskrivelser

Udviklingsorienteret projektleder til vand- og klimaprojekter

OBS! Stillingen er ikke længere ledig.

Lemvig Vand A/S søger en udviklingsorienteret projektleder, der skal spille en central rolle i at drive udviklingsprojekter - og være en del af Lemvig Vands projekt- og udviklingsafdeling.

Er du en person, der skaber resultater? Vil du være med til at præge udviklingen i vandsektoren? Bliver du inspireret af at arbejde med bæredygtige løsninger? Kan du navigere i en hverdag med mails, møder, målsætninger og mange bolde i luften? Så er det dig vi søger.


Lemvig Vand A/S søger Kloakmester, VVS'er eller anden håndværker til at varetage spildevandsledninger

OBS! Stillingen er ikke længere ledig.

Kan du løsne dæksler som sidder godt fast? Lokalisere uvedkommende vand på vores ledningsnet? Og bidrage med godt humør til vores team? Så er du den medarbejder som vi søger i Lemvig Vand.

Vi søger en, der er klar til at tage arbejdshandskerne på fra 1. april 2023 eller hurtigst muligt.

Som vores nye medarbejder vil du indgå i vores distributionsteam i Lemvig Vand, der sikrer at alle borgere i Lemvig Kommune får afledt deres spildevand korrekt. Lige nu arbejder vi særligt på distributionsnettet med at finde uvedkommende vand, der tilledes kloaknettet. Her vil du have din primære arbejdsopgave.