Pga. arbejde på forsyningsnettet, lukker vi for vandet

Arbejdet er planlagt til lørdag d. 9/1 kl 22.00-03.00. Vandet lukkes i den vestlige del af Lemvig samt området omkring Heldum kirke


Nyheder Jan 07, 2021

Arbejdet er nu istedet planlagt til lørdag d. 9/1

Lørdag aften d. 9/1 mellem kl. 22.00-03.00 lukker vi for vandet i den vestlige del af Lemvig by inkl. området omkring Heldum kirke. Vi skal omkoble forsyningsledninger ved det tidligere vandtårn på Merkurvej i Lemvig. Arbejdet var først planlagt til torsdag d. 7/1, men måtte af drifts årsager udsættes.

Arbejdet er et trin i gennemførelsen af en ny vandstruktur som bla. allerede har indebåret et nyt vandværk i Engbjerg, samt nedlæggelse af vandværker i Nr. Nissum, Gudum og Lemvig.

Omkoblingen er en opgave der under normale omstændigheder kunne udføres i almindelig arbejdstid, men i denne Corona-tid, hvor alle har ekstra brug for vand til bla. hyppig håndvask, har vi valgt at udføre opgaven om natten, hvor det giver færre gener.

Den ny vandstruktur gennemføres for at sikre den bedste og mest stabile vandforsyning til den skarpest mulige pris. De 3 vandværker der er lukket, stod over for omfattende renoveringer og det er beregnet, at gennemførelse af vandværksprojektet samlet set medfører de laveste udgifter til at forsyne vores kunder med vand.

Skulle der efterfølgende opstå farvet vand i hanen, skal du lade den kolde hane løbe til det er rent igen.