Bonnet Drikkevandssystem

Drikkevandssystemet i Bonnet står nu klar til at modtage ca. 200 nye forbrugere. Vi har projekteret ny vandforsynings ledning fra Ramme og op til Bonnet by, og lavet aftaler med alle lodsejere, hvis m


Nyheder Jul 17, 2019

Kære kunder!

Siden februar har vi arbejdet på at forberede vores drikkevandssystem til at modtage ca. 200 nye forbrugere i Bonnet. Vi har projekteret ny vandforsynings ledning fra Ramme og op til Bonnet by, og lavet aftaler med alle lodsejere, hvis marker vi var nødsaget til at krydse på vores vej. Vores entreprenør etablerede ledningen, som er lagt i marker langs vejen, og som er underboret under fortov gennem Bonnet by. I uge 25 modtog vi den nye trykforøgerstation, som skal erstatte de funktioner det gamle vandværk havde, og sørge for at opretholde vandtrykket i Bonnet.

I uge 28 var vi endelig klar, og omkoblede alle forbrugerne fra Bonnet Vandværk over til Lemvig Vand.

Det kræver et godt samarbejde mellem rigtig mange medarbejderne hos LVS at projektere og udføre sådan et stykke arbejde, og der er trukket på kompetencer i alle retninger. Det kræver også et rigtigt godt samarbejde med lodsejerne og de nye kunder, som har taget så fint imod os alle vegne. Mange tak for det. Vi har forsøgt at informere undervejs, og er selvfølgelig altid klar til at svare på yderlige spørgsmål der måtte opstå.

Rigtig god sommer til alle! Mvh LVS